-Theresé thörne, barnfotograf i bålsta-

"Mitt första år" -

paketet för dig som gillar all inclusive!


Theresé Thörne, fotograf i Bålsta

"Blir så lycklig av att se bilderna på hela min familj inklusive mig själv för en gångs skull!"

-Emelie Schönberg


"Jag gör det sen"


Vem är inte skyldig till att någon gång ha tänkt eller sagt detta och sedan blir det där man så länge tänkt att göra aldrig av? Jag är i alla fall lite av en expert på det och när det gäller just foton finns det så många tillfällen som jag ångrar att jag inte har förevigat, när min morfar gick bort för några år sedan insåg jag exempelvis att jag inte har en enda bild på oss två tillsammans sedan jag blev vuxen. Där och då lovade jag mig själv att föreviga så mycket jag kan, så ofta jag kan!


Därför har jag nu skapat ett paket till dig som vill föreviga ditt barns första år och på köpet få ett vackert fotoalbum med era minnen. Från nyfödd, via 6-månader och fram till den ack så speciella första födelsedagen följer jag er och fångar de små ögonblicken som ni föralltid vill minnas!

Theresé Thörne, barnfotograf i Bålsta


"Men, jag blir inte bra på bild!"


Jag förstår denna känsla till 100%. Jag är inte alls bekväm med att stå framför kameran och ännu mindre bekväm med att framkalla eller hänga upp foton på mig själv på väggen. Men - jag känner ett enormt värde i att föreviga minnen från mitt och min familjs liv, både för mig själv att se tillbaka på ålderns höst och för att andra familjemedlemmar att ha kvar dessa.


Målet med din fotografering är inte bara att skapa fina bilder för er att spara för framtiden - jag vill ger er en upplevelse att minnas tillbaka på med glädje, och min ambition är alltid att göra er så bekväma som möjligt framför kameran. Under en familjefotografering kommer jag bjuda på en hel del bus och lek för att locka fram härliga leenden och äkta känslor. Jag guidar er med enkla uppdrag och anvisningar till olika naturliga poser och tillsammans håller vi koll på busiga hårtestar och andra detaljer - en fotografering är ingen enmansshow utan i allra högsta grad teamwork, vi skapar magin tillsammans!

Familjefotograf i Bålsta

Din barnfotografering - en investering för livet


Therese Thörne, Fotograf i Bålsta

Hur funkar det?

I "Mitt första år"-paketet ingår 3 fotograferingar om ca 1h vardera:


  • Nyföddfotografering


  • 6 månaders-fotografering


  • 1 års-fotografering


I slutet av året väljer ni själva ut era favoritbilder(15-40st) som framkallas på 10 uppslag i ett fotoalbum med vackert linneomslag i storlek 20x20cm.


I varje fotografering ingår 5 redigerade, högupplösta filer redo för förstoring och framkallning med möjlighet att köpa till fler. Totalpriset för 3 fotograferingar och album är i vanliga fall 16 300:-.

Ni sparar därmed 2 400:- på att boka detta paket!

13 900:-

Nyfödd-fotografering

I tryggheten av ert hem. Bokas med fördel inom bebisens första två veckor i livet och vi fokuserar på att lugnt och helt på barnets villkor fånga små detaljer som tår, mun och ögon samt bilder av hela familjen tillsammans.

Spara 20%

6 månaders-fotografering

Här ses vi om möjligt utomhus och fotar med rekvisita som trälådor och filtar, ta gärna med barnens favoritleksaker så kan de få vara med och förevigas! Om temperaturen inte tillåter gör vi även denna fotografering i ert hem.

spara 20%

1 års - fotografering

Även denna fotografering gör vi utomhus i en miljö vi bestämmer tillsammans, ni får gärna ta med rekvisita som ballonger, favoritleksaker och tårta eller något annat mumsigt!

spara 20%


GENUINA STUNDER.


Om mig


Jag heter Theresé Thörne, är 32 år och utgår från Bålsta utanför Stockholm. Jag har själv två underbara små barn och vet precis hur värdefullt det är med fina foton på dem, både enskilt och tillsammans - jag vill ju minnas varenda liten nyans av deras olika personligheter som hela tiden utvecklas!


Med lång erfarenhet av att leda och underhålla barn i olika åldrar genom min bakgrund som gymnastikledare och storasyster, kan du lita på att jag har många knep för att få dina barn att släppa loss med mig och känna sig bekväma framför kameran. Dessutom är jag otroligt snabb både med fötter och avtryckaren för att inte missa ett enda ögonblick! Ditt jobb som förälder är att vara den trygga famnen att vila och landa i, resten sköter jag.


Jag är så orimligt glad för att just du har hittat hit till min lilla fotovärld!

Är du redo att låta mig hjälpa dig att skapa framtida minnen och investera i ögonblick att se tillbaka på livet ut?


Kontakta mig genom formuläret nedan så svarar jag så snart jag kan!

Theresé Thörne, fotograf i Bålsta

BEVARADE ÖGONBLICK.


Therese Thörne, fotograf i Bålsta

Det här Ingår i priset på 13 900SEK när du bokar "Mitt första år"-paketet:> Tips och hjälp med förberedelser inför alla fotograferingar;

exempelvis med min expertis inom klädval och styling


> Fri ombokning vid förhinder oavsett anledning då jag är högst medveten om att livet med barn inte alltid går som planerat


> Kvalitetstid!

En riktigt härlig stund tillsammans, anpassad efter era önskemål


> Mitt stöd i posering och enkel guidning till naturliga uttryck


> Personligt galleri

Fri tillgång till ett personligt onlinegalleri med ca 30 omsorgsfullt

redigerade bilder från varje fotografering att välja bland


> Totalt 15 redigerade, högupplösta filer redo för förstoring och framkallning med möjlighet att köpa till fler.


> Ett fantastiskt fotoalbum att spara för livet, i slutet av året väljer ni själva ut era favoritbilder som framkallas i ett album med vackert linneomslag

(Värde 4 300:-)


> Ovärderliga minnen - att spara för livet och dela med era nära och kära


Läs gärna mina villkor och missa för guds skull inte mina bästa tips inför din fotografering!


BOKA HÄR


Therese Thörne, fotograf i Bålsta
"Hade aldrig kunnat tro att någon skulle kunna få så många fina bilder på två barn som sprang ifrån kameran!" - Emma
"Hade aldrig kunnat tro att någon skulle kunna få så många fina bilder på två barn som sprang ifrån kameran!" - Emma

Frågor & svar

Hur går en fotografering till?

Hur tänker du kring Covid-19?

Kan jag köpa till fler bilder?

Frågor & svar

Hur går en fotografering till?

Efter att ni har bokat er fotografering bestämmer vi tillsammans lämplig plats att träffas på, jag letar ständigt efter nya vackra platser att fota vid men har såklart mina egna små smultronställen och ni kan själva välja vilken typ av miljö som passar er familj bäst - är det kanske i skogen eller på en böljande äng? Har ni egna önskemål kring val av plats försöker jag självklart tilgodose dessa.

Min ambition är alltid att göra er så bekväma som möjligt framför kameran, och oavsett om det är en par- eller en barnfotografering kommer det innebära en del bus och lek för att locka fram härliga leenden och äkta känslor. Jag guidar er till olika poseringar och hjälper till med stylingen - en fotografering är ingen enmansshow utan i allra högsta grad teamwork, vi skapar magi tillsammans!

En fotografering tar oftast mellan 30 och 60 minuter och vid en barnfotografering är det alltid de små liven som bestämmer hur länge de orkar vara med. Vid en familjefotografering passar jag gärna på att fota bara föräldrarna medan barnen leker av sig en stund.

Efter fotograferingen tar det ca 5-10 arbetsdagar innan ert galleri är färdigt för påseende. Detta levereras till er genom ett mail med en länk och därifrån väljer ni ut de foton ni vill köpa. Mer teknisk information om detta skickas tillsammans med länken.

Hur tänker du kring Covid-19?

Jag fotograferar just nu främst utomhus med ett objektiv som inte låter mig gå närmare än 1,5m, detta gör att jag automatiskt håller mig på avstånd från motiven. Vid behov ber jag er att själva justera hår eller kläder(vid barnfotograferingar är ni föräldrar ovärderlig hjälp i detta) och guidar er med gester och instruktioner för att vi ska fånga de bästa bilderna samtidigt som vi praktiserar social distansering.

Vid minsta symtom hos mig eller er bokar vi självklart om fotograferingen till ett annat datum.

Kan jag köpa till fler bilder?

Det går alltid att utöka ett paket med fler bilder, mer information hittar du i min prislista och jag skickar även information om dina möjligheter för tillval tillsammans med länken till galleriet för påseende av era bilder.

Vallmovägen, Bålsta

Follow me on Instagram