Minifotografering för barn på

Öppna förskolan Nyckelpigan 29/3

Minifotografering för barn

Välkommen till en mysig stund på Öppna förskolan Nyckelpigan

Den 29 mars får du en unik chans att föreviga dina barn, oavsett ålder, under vårens minifotograferingar i en modern och mysig inomhusmiljö.
Jag kommer finnas på plats 9.30-11.30(för alla) och 12.00-14.00(Minipigan 0-1 år).

Denna typ av fotografering brukar vara populära, så var på plats i god tid för att vara säkra på att få en tid och anmäl gärna intresse på länken nedan för att ta del av min förberedelseguide och bästa tips inför fotograferingen!

Anmäl intresse här

Vad är då en mini-fotografering?

En minifotografering är som namnet antyder en lite mindre fotografering, under en kortare tid och på en förutbestämd plats, i detta fall i en mysig inomhusmiljö på Öppna förskolan Nyckelpigan i Bålsta. Allt är förberett och klart så det enda ni behöver göra är att komma dit!


Fotograferingen tar ca 5-10 minuter och under den tiden hinner vi fotografera 1-2 barn(för fler barn bokas dubbla tider) och självklart även några bilder med förälder om det önskas. Ni får ett par dagar efter fotograferingen en länk till ett personligt online-galleri med ca 10 bilder att välja ut era favoriter från. Eftersom detta är en mindre omfattande fotografering kan jag även erbjuda ett lägre pris vilket jag är så glad för!


Vem passar fotograferingen för?

Barn i alla åldrar, vi har lösningar för barn som kan sitta med lite stöd och mindre bebisar fotar vi liggande på mage eller rygg!

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

Vem är fotografen?


Mitt namn är Theresé Thörne, är 33 år och har bott hela mitt liv här i Bålsta. Jag har själv två underbara små barn och vet precis hur värdefullt det är med fina foton på dem, både enskilt och tillsammans - jag vill ju minnas varenda liten nyans av deras olika personligheter och deras relation som hela tiden utvecklas!


Med lång erfarenhet av att leda och underhålla barn i olika åldrar genom min bakgrund som gymnastikledare och storasyster, kan du lita på att jag har många knep för att få dina barn att släppa loss med mig och känna sig bekväma framför kameran.


Kom ihåg att det är mitt jobb att underhålla och locka barnen till de där ögonblicksbilderna som betyder mest - du ska också känna att du kan slappna av och ha kul med oss och bara finnas som en trygg punkt i bakgrunden.


Är du redo för denna möjlighet att låta mig hjälpa dig att skapa framtida minnen och investera i ögonblick att se tillbaka på livet ut?

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

"Jag gör det sen"


Vem är inte skyldig till att någon gång ha tänkt eller sagt detta och sedan blir det där man så länge tänkt att göra aldrig av? Jag är i alla fall lite av en expert på det och när det gäller just foton finns det så många tillfällen som jag ångrar att jag inte har förevigat, när min morfar gick bort för några år sedan insåg jag exempelvis att jag inte har en enda bild på oss två tillsammans sedan jag blev vuxen. Där och då lovade jag mig själv att föreviga så mycket jag kan, så ofta jag kan!


Jag vill därför att du innan du stänger ner denna sida funderar på om det inte är värt att ta den här unika chansen att föreviga dina barn på bilder att förgylla fotoalbumen och väggarna i ert hem med?

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

Allt det här ingår i en minifotografering:


> En för detta tillfälle unikt stylad miljö med en mysig och naturlig känsla


>Mitt stöd i posering och enkel guidning till naturliga uttryck


> Ett personligt online-galleri med ca 10 omsorgsfullt redigerade bilder att välja bland


> 2 redigerade, högupplösta bilder redo för förstoring och framkallning + skärmupplösta kopior för enkel digital delning, t ex. via sociala medier


> Möjlighet att beställa fysiska bilder med fri leverans hem till er inom Bålsta


> Min guide med information, tips på förberedelser och klädval om du anmäler intresse i förväg


Ni kan självklart köpa till fler bilder i efterhand om ni önskar det. Läs gärna mina villkor och missa för guds skull inte mina bästa tips inför din fotografering!


Pris 600:-

Den 29 mars

9.30-11.30 för alla åldrar

12.00-14.00 Minipigan 0-1 år


Öppna förskolan Nyckelpigan, Centrumterassen Novilla i BålstaHITTA HIT

Centrumterassen Novilla, Bålsta

Följ mig gärna på Instagram