Familjefotograf i Bålsta

Välkommen till din fotograf i Bålsta

för naturliga och avslappnade porträtt!


Jag vill börja med att säga stort grattis till dig som går i tankar om att investera i en fotografering och har tagit dig ända hit, bra jobbat!Hos mig skapar vi tillsammans naturliga och personliga porträtt på dig och dina nära och kära, i fantastiska utomhusmiljöer.


Jag erbjuder endast ett fåtal tider för bokning varje månad, boka i god tid för att säkra er fotografering!


Barnfotograf i Bålsta

Ellinor

"Therese fångade förväntan, glädjen & kärleken på vår familje/gravidfotografering med bravur! Alla i familjen kände sig så avslappnade framför kameran.
Jag som gravid har aldrig känt mig så vacker och hon fångade verkligen känslan i bilderna. Hon fick vår dotter att leka & ha kul framför kameran. Magiska bilder som är ett minne för livet!"


Om mig


Hej! Jag heter Theresé Thörne, och är en 33-årig tvåbarnsmamma från Bålsta, förlovad sedan 14 år men det verkar ännu inte vara något bröllop i sikte.. Tillsammans med min familj bor jag sedan 7 år tillbaka i vårt egenbyggda(nåja, vi gjorde alla valen själva iallafall!) hus med underbar närhet till vacker natur. Att jag brinner för att fotografera har ni nog redan förstått så jag tänkte istället berätta lite annat om mig här:


Jag väljer alltid jeans(okej, sweatpants!) och sneakers före kjol och klackar, åker mer än gärna skidor men är nog bättre på after-ski än i backen, ÄLSKAR lussebullar och bakar dem gärna mitt i sommaren - helt tvärtemot alla traditioner. Dans är en annan kärlek jag har, att få släppa loss till musik, skaka rumpan och glömma allt annat för en sekund är som meditation för mig! Jag dricker mjölk med lite kaffe i och aldrig utan något sött - inga vuxenpoäng där alltså. En riktig drömhelg i min värld betyder en skön soffa, obscena mängder popcorn och Pepsi MAX framför ett Disney-maraton!


Jag är så orimligt glad för att just du har hittat hit till min lilla fotovärld!

Är du redo att låta mig hjälpa dig att skapa framtida minnen och investera i ögonblick att se tillbaka på livet ut?


Läs mer och boka genom att klicka på bilderna längre ner!

Theresé Thörne, fotograf i Bålsta

Elin:

"Säger bara wow!
Theresé gör verkligen magi bakom linsen, så otroligt fantastiska bilder, hon fångar verkligen alla ögonblick och gör varje foto till något extra.
Är dessutom väldigt proffsig med dom små modellerna som inte alltid är lika villiga till fotografering. Detta var första gången men absolut inte sista gången vi besöker henne!"


Läs mer och boka här:


Missa inte min blogg om du vill läsa mer!


PRESENTKORT

Du kan även köpa presentkort på mina fotograferingar.

Välj själv belopp att ge bort eller köp en hel fotografering - en perfekt gåva till den som redan har allt!

Klicka här för att läsa mer och beställa

Följ mig gärna på Instagram