Den här checklistan är för er som har ca 6 månader kvar till ert bröllop

Det börjar närma sig!


Tiden går fortare än man tror och nu är vi äntligen här. Det är i år ni gifter er och får fira er kärlek på just er sätt. Med de människor som betyder mest för er - vilket kastar oss direkt in på den första punkten.

  • Har ni inte skickat ut "Save the date" eller inbjudningar än så är det hög tid att göra det. Det vore ju urtrist om en del gäster måste tacka nej på grund av andra planer i sommar. (Bonustips! Sätt inte ert OSA-datum för långt fram, då är risken att folk glömmer bort och ni får lägga tid på att jaga svar. 2 veckor är en bra tumregel.)
  • Nu är även en bra tid att boka florist och tillsammans med hen göra en plan för era dekorationer om ni inte redan gjort det.
  • Vill ni ha liveband eller DJ så är det även dags att boka dessa nu. Det gäller såklart även om ni vill ha livemusik under vigseln.
  • Trycksaker! Det kan kännas som att ett par månader är en evighet men om ni vill ha personliga vigselprogram och festhäften som gästerna uppskattar så är det bra att börja med dessa nu så att ni slipper stressa fram något längre fram.
  • Det är också hög tid att börja inhandla skor och accessoarer till brudpar och följet - dessa är så lätt att man glömmer bort då allt fokus ligger på kläder. (P.S. Börja gå in skorna så fort ni har dem - era fötter kommer tacka er sen!)