- Theresé Thörne -

Gravidfotograf i Bålsta


Gravidfotograf i Bålsta, Stockholm, Gravidfotografering

TIDER KVAR I JUNI: 2 ST (BF AUGUSTI-SEPTEMBER)

TIDER KVAR I JUNI: 2 ST (BF SEPTEMBER-OKTOBER)


Din gravidfotografering -

en investering för livet

Att få det där plusset på stickan kan vara otroligt efterlängtat, ibland oväntat, helt fantastiskt och galet läskigt - allt på samma gång. Och nu är det din tur. Du ska bli förälder, kanske är det första gången - kanske finns det syskon där hemma som längtar lika mycket. Oavsett om det är första eller tionde gången du bär ett barn i din kropp så är det utan konkurrens den häftigaste tiden i ditt liv och den är så värd att föreviga. Ta en paus från vardagen och glöm alla krämpor för en dag tillsammans med mig där allt fokus ligger på dig, din lilla skatt i magen och att skapa minnen med fantastiska bilder för er att spara livet ut!"Men, jag blir inte bra på bild!"


Jag förstår denna känsla till 100%. Jag är inte alls bekväm med att stå framför kameran och ännu mindre bekväm med att framkalla eller hänga upp foton på mig själv på väggen. Men - jag känner ett enormt värde i att föreviga minnen från mitt och min familjs liv, både för mig själv att se tillbaka på ålderns höst och för att andra familjemedlemmar att ha kvar dessa.


Målet med fotograferingen är inte bara att skapa fina bilder för er att spara för framtiden - jag vill ger dig en upplevelse att minnas tillbaka på med glädje, en stund för dig att skapa en djupare kontakt med den nya lilla människan som ni alla väntar på, och att du för en dag ska få känna dig som den gudinna du är!


Med mina många knep för att göra dig bekväm framför min kamera och enkla anvisningar guidar jag till olika naturliga poser. Tillsammans håller vi koll på busiga hårtestar och andra detaljer - en fotografering är ingen enmansshow utan i allra högsta grad teamwork, vi skapar magin tillsammans!

Theresé Thörne, Gravidfotograf i Bålsta, Stockholm,

9 månader av längtan.


"Hon fick mig att känna mig bekväm och vacker.."

"Hon fick mig att känna mig bekväm och vacker.."

Nathalie

"Wow! Vilket minne och vilken upplevelse för livet. Förutom att Therese är en helt otrolig fotograf så fick hon mig att känna mig bekväm och vacker under hela fotograferingen. Allt kändes väldigt välplanerat och proffesionellt från början till slut. Detta var det roligaste och mest minnesvärda jag har gjort på väldigt länge och jag är så glad och tacksam att jag fick göra min gravidfotografering med Therese. Jag rekommenderar henne alla dagar i veckan till alla som vill föreviga sina fina minnen!"


En livstid av kärlek.


"Jag gör det sen"


Vem är inte skyldig till att någon gång ha tänkt eller sagt detta och sedan blir det där man så länge tänkt att göra aldrig av? Jag är i alla fall lite av en expert på det och när det gäller just foton finns det så många tillfällen som jag ångrar att jag inte har förevigat, när min morfar gick bort för några år sedan insåg jag exempelvis att jag inte har en enda bild på oss två tillsammans sedan jag blev vuxen. Där och då lovade jag mig själv att föreviga så mycket jag kan, så ofta jag kan!


En graviditet kan kännas överväldigande och när man i mitt i det som att den aldrig kommer ta slut - men det gör den! 9 månader går otroligt snabbt och du är värd att få denna fantastiska tid förevigad med mer än gryniga mobilbilder framför en smutsig spegel.


Jag vill därför att du innan du stänger ner denna sida funderar på om det inte är värt att fylla i formuläret här nedanför, istället för att skjuta upp ännu en sak till "sen".

Theresé Thörne, Gravidfotograf i Bålsta, Stockholm, Patricia Vide Lindh gravidfotografering.

Fotografering året runt?


Självklart! Gravidfotografering går utan problem att genomföra avsett årstid, med lite anpassningar efter väderlek och temperatur

- ibland kan det nästan vara skönare med en fotografering i vinterkyla än sommarhetta när man är gravid!

Theresé Thörne, Gravidfotograf i Bålsta, Stockholm, Gravidfotografering

Vinter

December - februari:

för dig med BF i februari - juni.

Fotograf i Bålsta, specialiserad på naturliga gravidfotograferingar

Vår

Mars - Maj:

för dig med BF i maj - juli.

Gravidfotograf i Bålsta, Stockholm, Gravidfotografering

Sommar

Juni - augusti:

för dig med BF i augusti - oktober.

Theresé Thörne, Gravidfotograf i Bålsta, Stockholm, Patricia Vide Lindh gravidfotografering.

Höst

September - november :

för dig med BF i november - januari.
Läs mer om mina klänningar här:


Ta med familjen!


Du får självklart ta med din partner och eventuella syskon på din fotografering, då delar vi upp tiden och kör halva tiden tillsammans med dem - efter det är det din tid att glänsa och allt fokus ligger på dig och din vackra mage!

Gravidfotograf i Bålsta, Stockholm, Gravidfotografering

Om mig


Jag heter Theresé Thörne, är 34 år och utgår från Bålsta utanför Stockholm. Jag har själv två barn som nu hunnit bli 8 och 5 år gamla, och vet precis hur spännande, nervöst, fantastiskt och skitjobbigt det kan vara att vara gravid.


Något jag innerligt ångrar idag är att jag inte förevigade mina egna graviditeter hos en fotograf. Visst har jag massor med bilder på mina kulor i alla möjliga olika spegelvinklar men jag saknar verkligen vackra bilder värda att hänga upp på väggarna här hemma tillsammans med bilderna på barnen.


Jag är så himla glad för att du har hittat hit till min lilla fotovärld! Är du redo att låta mig hjälpa dig att skapa framtida minnen och investera i ögonblick att se tillbaka på livet ut?


Kontakta mig genom formuläret nedan så svarar jag så snart jag kan!

Fotograf i Bålsta, specialiserad på naturliga fotograferingar

"Hon får vem som helst att känna sig bekväm och vacker!

"Hon får vem som helst att känna sig bekväm och vacker!

Sofia

"Therese är så jordnära, proffsig och får en alltid att känns sig fin. Efter både syskonfotografering och en gravidfotografering så rekommenderar jag verkligen henne. Hon får vem som helst att känna sig bekväm och vacker, en riktig stjärna 🌟"


Det här ingår i priset på 6000:- vid en gravidfotografering hos mig:> Ovärderliga minnen att spara för livet och dela med dina nära och kära

I bokningen ingår 5st redigerade, högupplösta filer redo för förstoring och framkallning, detta går självklart att utöka med fler bilder och fysiska produkter om ni önskar


> Fritt val bland ett antal vackra klänningar att låna

2-3 ombyten hinner vi med, välj själv om du vill ha dina egna kläder eller låna några av mina drömmiga klänningar


> Egentid!

En stund bara för dig och ditt ofödda underverk, tid att fokusera och knyta an med det lilla livet


> Mitt stöd i posering

Jag guidar dig med enkla anvisningar till naturliga och avslappnade poser


> Personligt galleri

Fri tillgång till ett personligt onlinegalleri med ca 20 omsorgsfullt redigerade bilder att välja bland


> Fri ombokning

detta gäller vid förhinder oavsett anledning, till exempel om du skulle må mindre bra senare i graviditeten eller vädret inte är på vår sida.


Läs gärna mina villkor och missa för guds skull inte mina bästa tips inför din fotografering!

Fotograf i Bålsta, specialiserad på naturliga gravidfotograferingar

Fotograf i Bålsta, specialiserad på naturliga gravidfotograferingar

När ska jag boka?

Det är helt upp till dig, så snart magen är synlig och du känner att du vill visa upp den så är jag redo att ta emot dig och skapa magiska bilder! För din egen skull kan det dock vara bra att inte vänta till de allra sista veckorna - jag vet av egen erfarenhet att det blir allt tyngre i slutet, och vem vet dessutom när det lilla underverket väljer att komma till världen? För att säkra din bokningstid är det också bra att inte vänta för länge med att boka, och om jag ska ge handfasta råd så är den bästa tiden att fota någon gång mellan vecka 25 och 35, och strax efter rutinultraljudet är det lagom att du hör av dig till mig om du vill vara säker på att få en tid!


TIDER KVAR I JUNI: 2 ST (BF AUGUSTI-SEPTEMBER)

TIDER KVAR I JUNI: 2 ST (BF SEPTEMBER-OKTOBER)


Gravidfotograf i Bålsta, Stockholm, Gravidfotografering

Frågor & svar

Hur går en fotografering till?

Vad gör vi om det är dåligt väder?

Hur fungerar det med ombyten?

Kan jag köpa till fler bilder?

Frågor & svar

Hur går en fotografering till?

Efter att ni har bokat er fotografering bestämmer vi tillsammans lämplig plats att träffas på, jag letar ständigt efter nya vackra platser att fota vid men har såklart mina egna små smultronställen och ni kan själva välja vilken typ av miljö som passar er familj bäst - är det kanske i skogen eller på en böljande äng? Har ni egna önskemål kring val av plats försöker jag självklart tilgodose dessa.

Min ambition är alltid att göra er så bekväma som möjligt framför kameran och det kommer innebära lika delar mys, bus och lek för att locka fram härliga leenden och äkta känslor. Jag guidar er till olika poseringar och hjälper till med stylingen - en fotografering är ingen enmansshow utan i allra högsta grad teamwork, vi skapar magi tillsammans!

En fotografering tar oftast runt 60 minuter, lite mer vid fler ombyten och förflyttning. Om din partner eller eventuella syskon är med räknar vid med att det tar lite längre tid för att hinna med både samlade porträtt och enskilda på dig som är gravid.

Efter fotograferingen tar det ca 5-10 arbetsdagar innan ert galleri är färdigt för påseende. Detta levereras till er genom ett mail med en länk och därifrån väljer ni ut de foton ni vill köpa. Mer teknisk information om detta skickas tillsammans med länken.

Vad gör vi om det är dåligt väder?

För mig är det superviktigt att vi har helt rätt förutsättningar för att skapa bilder du blir 100% nöjd med. Därför erbjuder jag alltid möjlighet till ombokning vid dåligt väder.

Vi kan även genomföra fotograferingen inomhus, välj då själv om du vill fotas i tryggheten av ert eget hem eller boka ett vackert hotellrum för tidlösa och vackra gravidbilder.

Hur fungerar det med ombyten?

Jag har alltid med mig ett portabelt omklädningsrum i form av ett tält, där inne kan du ostört byta om både till mina låneklänningar eller om du har egna plagg med mig.

Kan jag köpa till fler bilder?

Det går alltid att utöka ett paket med fler bilder, mer information hittar du i min prislista och jag skickar även information om dina möjligheter för tillval tillsammans med länken till galleriet för påseende av era bilder.

Follow me on Instagram