-THERESÉ THÖRNE, BRÖLLOPSFOTOGRAF I BÅLSTA -

Bröllopsfotograf i Bålsta, Bröllop i Enköping, Stockholm, Uppsala, Gotland, Italien, Skåne

Låt mig föreviga er dag med

vackra bilder att spara livet utMen vad gör egentligen en bröllopsfotograf som inte "vem-som-helst-med-en-bra-kamera" gör?


Jo enligt mig så är min största uppgift att vara er hejaklack, fan girl och stämningshöjare! Jag kommer främst ses omkringskuttandes med en kamera eller två i högsta hugg och definitivt peppra er med utrop som "wow!", "lägg av vad fint!" och "det här är magsikt!".

Sen kan jag faktiskt också lova att jag kommer skratta en hel del, och kanske även fälla en tår eller två - särskilt kring first look och på ett par tillfällen under ceremonin.


Jag pysslar också en del med de där små detaljerna, som att slöjan faller rätt, att flugan inte hamnat snett och att håret ser perfekt ut. Men mest av allt ser jag de där små ögonblicken mellan de stora, en liten blick, en lätt smekning eller en hårlock som rättas till. När ni glömmer tid och rum och bara har ögon för varandra så finns jag där för att fånga dem så att ni ska kunna se tillbaka på alla stunder av er stora dag med kärlek och glädje.


Bröllopsfotograf i Bålsta, Stockholm, Västerås, Enköping, Italien

Varför jag är så förtjust i bröllop?


En stor fest med alla ni känner, eller ett mindre, mer intimt bröllop där hela fokuset ligger på er som par. Oavsett vad ni drömmer om så är det en stor ära och en ynnest att få vara med och dela dagen när ni två blir en!


Om ni är ute efter bilder som visar era känslor på riktigt, bilder som visar tårar, gapskratt och alla andra känslor där emellan - då har du kommit rätt!


Och det är just de där ögonblicken som är oplanerade och äkta som är det som visar vilka ni är. Och det är det jag vill ge till er! Att få frysa små ögonblick som visar alla era sidor och känns, på riktigt. Oavsett om ni gifter er i en kyrka, stadshuset eller hemma i trädgården så finns jag med för att dokumentera just er drömdag!

Bröllopsfotograf i Bålsta, Stockholm, Västerås, Enköping, Italien

"den bästa investeringen vi gjorde.."

"den bästa investeringen vi gjorde.."

Viktoria & Carl

"Vi har faktiskt inga ord för att beskriva hur glada vi är över bilderna! Tack! Bilderna blev sååå fina. Vi blev så positivt överraskade redan när du skickade tjuvkik bilderna så fort efter bröllopet, och sen fick vi alla fina bilder i en sån fin ask! Det känns som att julen kom tidigt! Tack igen Theresé, du var faktiskt den bästa investeringen som vi gjorde på vår stora dag!"


Är jag er bröllopsfotograf?


Att välja fotograf handlar till viss del om att hitta en bildstil som ni dras till, där ni känner att bilderna passar i berättelsen om era liv. Men det handlar nästan mer om att hitta rätt person. En person som ni vill bjuda in att dela den viktigaste dagen i ert liv med. En person som ni litar på kommer kunna fånga era personligheter och det unika i er kärlek på bild.

Ni vill ha en fotograf som tänker på de där små detaljerna så att ni inte behöver det, som rättar till klänning, blommor och hår om det behövs. Så att ni kan slappna av och bara njuta av varje sekund.


Så - hur vet man då?

Om ni gillar att ha kul tillsammans och föredrar avslappnade och genuina bilder fulla av känslor före stela, uppställa och poserade. Om ni vill ha en lättsam porträttfotografering som känns mer som en dejt än något annat. Kan ni tänka er att kramas, gosa och leka nykära, kanske stjäla en liten kyss här och där samtidigt som jag (högst troligt ert största fan) tjoar, hurrar och gråter en skvätt i bakgrunden?


Ja? Men så bra, då kör vi!

Bröllopsfotograf Västerås, Bålsta, Stockholm, Enköping

Detta ingår:


I mina vigselpaket ingår alltid ett möte inför er dag, där ni får berätta om er vision för mig och jag med min expertis kan bidra så att vi tillsammans kan skapa perfekta förutsättningar för era bröllopsfoton. I samband med mötet erbjuder jag även en kortare provfotografering som jag verkligen rekommenderar att vi genomför. När ni redan har fått känna på att stå framför min kamera och fått en liten bild av hur jag jobbar så blir det inte lika nervöst att göra det på den stora dagen - och nervositet kommer det finnas nog av ändå, jag lovar!


Alla levererbara bilder(dvs utan konstiga miner eller dubletter) redigeras och levereras i två format; webbanpassad storlek för användning i sociala medier får ni via ert webbgalleri, ni kan smidigt ladda ner bilder till både dator och telefon och även dela galleriet med nära och kära om ni önskar. De större, högupplösta filerna är anpassade för framkallning och förstoring och dessa levereras på ett fint USB-minne ca 8 veckor efter ert bröllop.


Jag skickar dessutom alltid några små tjuvkikar senast 48h efter ert bröllop!

Bröllopsfotograf i Bålsta, Bröllop i Enköping, Stockholm, Uppsala, Gotland, Italien, Skåne

"..så mycket skratt och avslappnad atmosfär.."

"..så mycket skratt och avslappnad atmosfär.."

Bobbie & Bea

"Din förmåga att i bild fånga ögonblick, känslor, stämning och samtidigt längs vägen skapa så mycket skratt och avslappnad atmosfär är otrolig.. Varje bild du tog lever sitt liv och berättar en historia som vi tack vare dig kommer kunna se tillbaka på och återuppleva känslorna vi kände precis där och då i stunden."


Om mig


Mitt namn är Theresé Thörne, och jag är en 34-årig tvåbarnsmamma från Bålsta, förlovad sedan 15(!) år men väntar fortfarande på att få uppleva mitt egna drömbröllop..

Tillsammans med min familj bor jag sedan 8 år tillbaka i vårt egenbyggda(nåja, vi gjorde alla valen själva iallafall!) hus med underbar närhet till vacker natur. Att jag brinner för att fotografera har ni nog redan förstått så jag tänkte istället berätta lite annat om mig här:


Jag väljer alltid jeans(okej, sweatpants!) och sneakers före kjol och klackar, åker mer än gärna skidor men är nog bättre på after-ski än i backen, ÄLSKAR lussebullar och bakar dem gärna mitt i sommaren. Dans är en annan kärlek jag har, att få släppa loss till musik, skaka rumpan och glömma allt annat för en sekund är som meditation för mig! Jag dricker mjölk med kaffe och aldrig utan något sött i - inga vuxenpoäng där alltså. En riktig drömhelg i min värld betyder en skön soffa, obscena mängder popcorn och Pepsi max framför ett Disney-maraton!


Jag är så orimligt glad för att just ni har hittat hit till min lilla fotovärld och är beredda att låta mig vara med på en av de viktigaste dagarna i era liv!


Kontakta mig genom formuläret nedan för att boka upp ert datum så snart som möjligt!

Bröllopsfotograf i Bålsta, Bröllop i Enköping, Stockholm, Uppsala, Gotland, Italien, Skåne
Tips!


Skapa en hashtag på Instagram redan i början av er planering, där kan ni samla inlägg ni gör kring dekorationer, inbjudningar och även svensexa/möhippa och även bröllopsresan - det är fantastiskt att ha detta samlat på ett ställe så att ni kan återuppleva hela ert bröllopsår när ni har en tråkig VAB-dag eller ligger hemma och myser en regnig höstdag!


För att helt kunna skräddarsy min närvaro under er bröllopsdag har jag valt att endast ha två fasta paket, ni bokar ett av mina vigselpaket och kan utöka med fritt antal timmar helt efter era behov och önskemål!

Mina paket

Porträtt

I detta paket ingår 1h porträttfotografering, ni väljer själva om den sker innan eller efter vigsel/ceremoni och jag levererar ca 50 redigerade bilder

OBS! Går att boka tidigast 2 månader innan ert datum under högsäsong (maj-september)

9 000SEK

Vigselpaket

I mitt baspaket stannar jag upp till 5h och fotograferar vigsel/ceremoni, porträtt samt förberedelser eller mingel beroende på era önskemål. Jag levererar ca 250 redigerade bilder.

22 000SEK

Vigselpaket Deluxe

I mitt deluxepaket stannar jag upp till 8h och fotograferar vigsel/ceremoni, porträtt, förberedelser, mingel samt en bit in på middagen beroende på era önskemål. Jag levererar ca 400 redigerade bilder.

31 000SEK

Extra timme

Kommer ni på under resans gång att ni vill boka mig fler timmar så är det inga problem. 50 extra bilder/timme

3 000SEK


Theresé Thörne, Bröllopsfotograf i Stockholm & Bålsta, Bröllop i Stadshuset

Många inställda & uppskjutna planer de senaste åren gör trycket högt på både lokaler, florister och fotografer, kontakta mig så snart som möjligt för att säkra ert datum!

Bröllopsfotograf i Bålsta, Bröllop i Enköping, Stockholm, Uppsala, Gotland, Italien, Skåne

".. hon fick oss att känna oss så avslappnade.."

".. hon fick oss att känna oss så avslappnade.."

Therése & Martin

"Ord kan inte nog beskriva vår tacksamhet över de otroligt vackra fotografierna Theresé tog av oss på vår bröllopsdag. Vi som i vanliga fall verkligen avskyr att vara med på bild kan inte nog rekommendera Theresé, då hon fick oss att känna oss så avslappnade och vår tid tillsammans lockade till oändligt många skratt. Hon lyckades verkligen fånga våra personligheter i fotografierna och att välja ut en favorit bland de många som togs är faktiskt en omöjlighet!"

Tänk om det regnar då?


Detta är ett av de absolut största orosmolnen(hehe) hos alla brudpar jag träffar. Planerar man till exempel ett sommarbröllop så ingår det ju ofta i hela planeringen att det ska vara just sommar, med sol och blå himmel - det har jag såklart full förståelse för!


Men - en ljuv brudklänning gör sig helt magiskt vackert i kontrasten till en dramatisk himmel med mörka moln. Och förutom att vi kan söka skydd mot en vacker byggnad eller under ett träd har jag alltid med mig genomskinliga paraplyer så att det räcker till alla-


Ni behöver heller inte oroa er för mig, jag klär mig i galon från topp till tå och packar in kameran i plast så överlever vi en mindre monsun utan problem!

Bröllopsfotograf i Bålsta, Stockholm, Västerås, Enköping, Italien

Höstbröllop?

- Ja tack!


Frisk luft. Fantastiska gula, orangea och vinröda nyanser både i drivor av löv på marken och de envisa som hänger sig kvar på träden. Vinden som fångar en hårtest, kjolen eller slöjan så där som på film. Men kanske framförallt mycket lättare att planera in en liten kortare porträttfotografering i solnedgången eftersom den så här års inträffar före middagen istället för mitt under desserten som på sommaren! Behöver ni mer övertygelse? Nej jag tänkte väl det!

Theresé Thörne, Bröllopsfotograf i Bålsta, Stockholm, Uppsala, Enköping, Västerås

Fyll i formuläret här för att skicka er bokningsförfrågning:

Bröllopsfotograf i Bålsta, Stockholm, Mälardalen, Theresé Thörne

Följ mig gärna på Instagram: