THERESÉ THÖRNE, FAMILJEFOTOGRAF I BÅLSTA


VÄLKOMMEN TILL DIN FOTOGRAF FÖR NATURLIGA OCH AVSLAPPNADE PORTRÄTT!

Theresé Thörne, familjefotograf i Bålsta, Stockholm,

Hur många foton har du på dig och dina barn tillsammans? Och hur många bilder har ni lyckats samla hela familjen på?


Om du som jag inte är helt bekväm framför kameran kanske steget till att boka in en fotografering känns väldigt stort. Jag förstår verkligen det och därför är mitt mål inte bara att skapa fina bilder för era väggar och fotoalbum - jag vill att ni ska ha en rolig stund och en upplevelse för hela familjen att se tillbaka på med glädje. En familjefotografering är en investering för livet. En investering som ditt framtida jag och högst troligt även dina barn en dag kommer att tacka dig för!


Familjefotograf i Bålsta

Din familjefotografering,

en investering för livet"Men, jag blir inte bra på bild!"


Jag förstår denna känsla till 100%. Jag är inte alls bekväm med att stå framför kameran och ännu mindre bekväm med att framkalla eller hänga upp foton på mig själv på väggen. Men - jag känner ett enormt värde i att föreviga minnen från mitt och min familjs liv, både för mig själv att se tillbaka på ålderns höst och för att andra familjemedlemmar att ha kvar dessa.


Målet med din fotografering är inte bara att skapa fina bilder för er att spara för framtiden - jag vill ger er en upplevelse att minnas tillbaka på med glädje, och min ambition är alltid att göra er så bekväma som möjligt framför kameran. Under en familjefotografering kommer jag bjuda på en hel del bus och lek för att locka fram härliga leenden och äkta känslor. Jag guidar er med enkla uppdrag och anvisningar till olika naturliga poser och tillsammans håller vi koll på busiga hårtestar och andra detaljer - en fotografering är ingen enmansshow utan i allra högsta grad teamwork, vi skapar magin tillsammans!

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

GENUINA STUNDER.


Familjefotograf i Bålsta

BEVARADE ÖGONBLICK.


"Jag gör det sen"


Vem är inte skyldig till att någon gång ha tänkt eller sagt detta och sedan blir det där man så länge tänkt att göra aldrig av? Jag är i alla fall lite av en expert på det och när det gäller just foton finns det så många tillfällen som jag ångrar att jag inte har förevigat, när min morfar gick bort för några år sedan insåg jag exempelvis att jag inte har en enda bild på oss två tillsammans sedan jag blev vuxen. Där och då lovade jag mig själv att föreviga så mycket jag kan, så ofta jag kan!


Jag vill därför att du innan du stänger ner denna sida funderar på om det inte är värt att fylla i formuläret här nedanför, istället för att skjuta upp ännu en sak till "sen". Då lovar jag att vi tillsammans kan skapa en minnesvärd upplevelse för dig och din familj!

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

OVÄRDERLIGA MINNEN.


Om mig


Jag heter Theresé Thörne, är 33 år och utgår från Bålsta utanför Stockholm. Jag har själv två barn och vet hur värdefullt det är att skapa minnen tillsammans med dem. Både av rent själviska skäl - när barnen har vuxit upp och minnena bleknat kommer fotografierna vi tar nu vara jätteviktiga för mig, men också för barnens skull. Jag vill ge dem hjälp att minnas sin barndom och alla roliga saker vi gör tillsammans!


Med lång erfarenhet av att leda och underhålla barn i olika åldrar genom min bakgrund som gymnastikledare och storasyster, kan du lita på att jag har många knep för att få dina barn att släppa loss med mig och känna sig bekväma framför kameran. Dessutom är jag otroligt snabb både med fötter och avtryckaren för att inte missa ett enda ögonblick!


Jag är så orimligt glad för att just du har hittat hit till min lilla fotovärld!

Är du redo att låta mig hjälpa dig att skapa framtida minnen och investera i ögonblick att se tillbaka på livet ut?


Kontakta mig genom formuläret nedan så svarar jag så snart jag kan!

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

Välj om ni vill fotograferas utomhus i vacker naturmiljö eller i tryggheten av ert eget hem


Under de kallare månaderna rekommenderar jag inte utomhusfotografering för de mindre barnen - helt enkelt för att kalla barn väldigt sällan är glada barn. Då kommer jag istället gärna hem till er och fotar mysiga porträtt och familjebilder där vi inte heller behöver anpassa oss efter vädret!

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

Theresé Thörne, fotograf i Bålsta

"Blir så lycklig av att se bilderna på hela min familj inklusive mig själv för en gångs skull!"

-Emelie Schönberg


Vad innebär familj?


Enligt mig behöver man såklart inte ha barn för att få kalla sig familj. Att ha en trygg person i livet att kalla sin är minst lika mycket familj som alla andra konstellationer. En familj kan ju se ut hur som helst, kanske är det du och din älskade hund?


Vill ni exempelvis fota enbart barn är det såklart också helt okej - men jag rekommenderar starkt att alla i familjen är med på åtminstone några bilder när ni ändå tagit er tiden!

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

DET HÄR INGÅR I PRISET PÅ 5000 SEK NÄR DU BOKAR EN FOTOGRAFERING:> Tips och hjälp med förberedelser inför fotograferingen;

exempelvis med min expertis inom klädval och styling


> Fri ombokning

detta gäller vid förhinder oavsett anledning


> Kvalitetstid!

En riktigt härlig stund tillsammans, anpassad efter era önskemål


> Mitt stöd i posering och enkel guidning till naturliga uttryck


> Personligt galleri

Fri tillgång till ett personligt onlinegalleri med ca 30 omsorgsfullt redigerade bilder att välja bland


> Fem redigerade, högupplösta filer redo för förstoring och framkallning.


> Ovärderliga minnen att spara för livet och dela med dina nära och kära


Läs gärna mina villkor och missa för guds skull inte mina bästa tips inför din fotografering!

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

BOKA HÄR

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

Kryssa i de alternativ som passar bäst in på er!


Läs mina bästa tips för val av kläder:


Frågor & svar

Hur går en fotografering till?

Kan jag köpa till fler bilder?

Frågor & svar

Hur går en fotografering till?

Efter att ni har bokat er fotografering bestämmer vi tillsammans lämplig plats att träffas på, jag letar ständigt efter nya vackra platser att fota vid men har såklart mina egna små smultronställen och ni kan själva välja vilken typ av miljö som passar er familj bäst - är det kanske i skogen eller på en böljande äng? Har ni egna önskemål kring val av plats försöker jag självklart tilgodose dessa och ni kan alltid välja att ha fotograferingen hemma hos er om ni vill det.

Min ambition är alltid att göra er så bekväma som möjligt framför kameran, och oavsett om det är en par- eller en barnfotografering kommer det innebära en del bus och lek för att locka fram härliga leenden och äkta känslor. Jag guidar er till olika poseringar och hjälper till med stylingen - en fotografering är ingen enmansshow utan i allra högsta grad teamwork, vi skapar magi tillsammans!

En fotografering tar oftast mellan 30 och 60 minuter och vid en barnfotografering är det alltid de små liven som bestämmer hur länge de orkar vara med. Vid en familjefotografering passar jag gärna på att fota bara föräldrarna medan barnen leker av sig en stund.

Efter fotograferingen tar det ca 5-10 arbetsdagar innan ert galleri är färdigt för påseende. Detta levereras till er genom ett mail med en länk och därifrån väljer ni ut de foton ni vill köpa. Mer teknisk information om detta skickas tillsammans med länken.

Kan jag köpa till fler bilder?

Det går alltid att utöka ett paket med fler bilder, mer information hittar du i min prislista och jag skickar även information om dina möjligheter för tillval tillsammans med länken till galleriet för påseende av era bilder.

Vallmovägen, Bålsta


Follow me on Instagram