En solig sensommarkväll på Gärdet, Stockholm


Ja inte måste man åka ut på landet för att fånga magiska solnedgångsbilder inte! Tänk att det kan finnas vackra fotomiljöer även i innerstan - jag lägger mycket tid på att leta efter bra fotoplatser, och en bra fotoplats är inte nödvändigtvis samma sak som en plats som är vacker för ögat. Det viktigaste för mig när jag väljer plats är att solen går ner på "rätt" ställe. Som tur var finns det numer superenkla appar för att se exakt var solen går ner - och just en sådan använde jag vid detta tillfälle eftersom jag inte hade möjlighet att åka in och reka vid den tidpunkten vi bokat fotografering.

Theresé Thörne, Barnfotograf i Bålsta, Gärdet

Blandade bilder


Vid en familjefotografering försöker jag alltid fota er i många olika konstellationer, för att få en fin variation till ett fotoalbum eller en fotovägg. Mina favoriter är nästan alltid de bilder med en förälder och ett barn, oavsett om ögonblicket bjuder på bus och lek eller mys och gos. Näst efter dessa bilder tycker jag nog att syskonbilder är bäst - det är verkligen något speciellt med relationen mellan storasyster och lillebror som i detta fall!


Avslappnat


Ja det är verkligen mitt största ledord under en familjefotografering - bilder när ni interagerar med och tittar på varandra blir alltid så mycket mer personliga än när man försöker få alla att titta in i kameran - och nästan alltid mycket mer kärleksfulla!


Bilder som platsar på väggen


En sak som ni aldrig märker av under fotograferingen är att jag medvetet försöker fånga bilder som kommer passa fint på era väggar - antingen tillsammans på en tavelvägg eller som dessa här, kanske i barnens egna rum?


P.S.

Hösten är den perfekta tiden att boka en fotografering med barn

Solen går ner tidigare och vi kan utan problem boka en fotografering som inte stökar för mycket barnens läggdags och rutiner!

Boka här!