I mars köpte jag en klänning..


.. och på hemsidan stod den fantastiskt vackra, gravida modellen i ett fält av solrosor. Där och då tänkte jag "Åh en dag vill jag också fota något liknande. Någon månad senare bestämmer sig Emma, som är gravid med sitt andra barn, för att plantera en bädd av solrosor på sin gård(Gyllendals gårdshandel är förresten ett måste att besöka under säsongen hörrni!). Hon kontaktar mig och vi bestämmer snabbt att så fort solrosorna börjar blomma så ska vi ses för en fotografering i solnedgången. Låt mig bara säga detta, ingen av oss blev besvikna!

Gravidfotograf i Bålsta, Gyllendals gårdshandel

Nästa år kommer jag förhoppningsvis kunna erbjuda fler fotograferingar bland solrosorna - skulle du kunna tänka dig att boka en gravid- eller familjefotografering här?

Gravidfotograf i Bålsta, Gyllendals gårdshandel
Gravidfotograf i Bålsta, Gyllendals gårdshandel