Snart är det jul igen, och snart är det jul igen - och nu är det dags för julkort igen!🎄

Minifotografering med jultema

Välkommen till en mysig stund på Gyllendals gårdshandel!

Passa på att föreviga er samtidigt som ni inhandlar årets julgran! Andra helgen i advent erbjuder jag nu en unik möjlighet att skapa fina foton med jultema på barnen eller varför inte hela familjen? Det kommer att vara ett mycket begränsat antal tider och intresset för dessa fotograferingar brukar vara stort så boka redan nu om du inte vill missa din chans! Drop-in kommer endast erbjudas i mån av tid.

fullbokat

Vad är då en minifotografering?


En minifotografering är som namnet antyder en lite mindre fotografering, under en kortare tid och på en förutbestämd plats, i detta fall i en mysig julmiljö på härliga Gyllendals gårdshandel i Bålsta. Allt är förberett och klart så det enda ni behöver göra är att komma dit!


Fotograferingen tar ca 10 minuter och under den tiden hinner vi fotografera barn, syskon eller en familj upp till 5 personer. Är ni fler? Kontakta mig så hjälper jag er!


Ni får ett par dagar efter fotograferingen en länk till ett personligt online-galleri med ca 8 bilder att välja ut era favoriter från. Eftersom detta är en mindre omfattande fotografering kan jag även erbjuda ett lägre pris vilket jag är så glad för!


Nytt för i år!

För första gången kan ni nu beställa era fysiska julkort direkt av mig, dessa levereras i god tid innan jul för er att skicka ut till nära och kära.

*Fri hemleverans inom Bålsta, kan även hämtas hos mig eller skickas mot porto


  • 10st - 300:-
  • 15st - 400:-


"Men, jag blir inte bra på bild!"


Jag förstår denna känsla till 100%. Jag är inte alls bekväm med att stå framför kameran och ännu mindre bekväm med att framkalla eller hänga upp foton på mig själv på väggen. Men - jag känner ett enormt värde i att föreviga minnen från mitt och min familjs liv, både för mig själv att se tillbaka på ålderns höst och för att andra familjemedlemmar att ha kvar dessa.


Målet med fotograferingen är inte bara att skapa fina bilder för er att spara för framtiden - jag vill ger er en upplevelse att minnas tillbaka på med glädje, och min ambition är alltid att göra er så bekväma som möjligt framför kameran.

Att skicka julkort till nära och kära är en tradition som jag själv vill bevara och i dessa digitala tider är personlig post än mer värt!


Om mig


Jag heter Theresé Thörne, är 32 år och bor i Bålsta utanför Stockholm. Jag har själv två underbara små barn och vet precis hur värdefullt det är med fina foton på dem, både enskilt och tillsammans - jag vill ju minnas varenda liten nyans av deras olika personligheter och deras relation som hela tiden utvecklas!


Med lång erfarenhet av att leda och underhålla barn i olika åldrar genom min bakgrund som gymnastikledare och storasyster, kan du lita på att jag har många knep för att få dina barn att släppa loss med mig och känna sig bekväma framför kameran. Dessutom är jag otroligt snabb både med fötter och avtryckaren för att inte missa ett enda ögonblick!


Kom ihåg att det är mitt jobb att underhålla och locka barnen till de där ögonblicksbilderna som betyder mest - du ska också känna att du kan slappna av och ha kul med oss och bara finnas som en trygg punkt i bakgrunden.


Är du redo för denna möjlighet att låta mig hjälpa dig att skapa framtida minnen och investera i ögonblick att se tillbaka på livet ut?


BOKA HÄR


"Jag gör det sen"


Vem är inte skyldig till att någon gång ha tänkt eller sagt detta och sedan blir det där man så länge tänkt att göra aldrig av? Jag är i alla fall lite av en expert på det och när det gäller just foton finns det så många tillfällen som jag ångrar att jag inte har förevigat, när min morfar gick bort för några år sedan insåg jag exempelvis att jag inte har en enda bild på oss två tillsammans sedan jag blev vuxen. Där och då lovade jag mig själv att föreviga så mycket jag kan, så ofta jag kan!


Jag vill därför att du innan du stänger ner denna sida funderar på om det inte är värt att ta den här unika chansen att samla dina favoriter på bilder att förgylla fotoalbumen och era näras brevlådor med i jul?


Allt DET HÄR INGÅR NÄR DU BOKAR EN julkortsfotografering:> Kvalitetstid, i form av en rolig stund tillsammans med din familj (upp till 5 personer)


> En juligt dekorerad miljö, unikt för detta tillfälle


> Möjlighet att samtidigt inhandla årets julgran samt lyxigt julgodis!> Min guide med information, tips på förberedelser och klädval


> Mitt stöd i posering och enkel guidning till naturliga uttryck


> Fri tillgång till ett personligt online-galleri med ca 8 omsorgsfullt redigerade bilder att välja bland


> 2 redigerade, högupplösta bilder redo för förstoring och framkallning av era julkort


> Möjlighet att direkt beställa fysiska julkort med fri leverans hem till er inom Bålsta, levereras i god tid innan jul


Ni kan självklart köpa till fler bilder i efterhand om ni önskar det. Läs gärna mina villkor och missa för guds skull inte mina bästa tips inför din fotografering!Pris 1500:-Praktiska detaljer


  • Fri avbokning fram till 48h före bokad tid (därefter omvandlas din bokningsavgift till ett presentkort att använda mot en familj- eller gravidfotografering vid passande tillfälle)
  • Bokning gäller för barn eller familj upp till 5 personer
  • Kom gärna senast 5 minuter innan bokad tid, vid försening kan jag ej erbjuda ersättningstid
  • Faktura skickas dagen efter bokning och betalas senast 14 dagar innan fotografering
  • Eftersom vi fotar utomhus kan datum komma att ändras till helgen efter med kortare varsel vid regn
  • Allmänna villkor

Är ni fler än 5 personer?


Ni kan då boka två tider efter varandra för att säkerställa att vi hinner med alla, självklart får ni då 4 bilder med möjlighet att köpa till fler.

Alternativt kontakta mig via formuläret här så hjälper jag er vidare!


HITTA HIT

Lilla Bistavägen 12

Follow me on Instagram