En oförglömlig gåva -

presentkort!

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta, Stockholm

THERESÉ THÖRNE, FOTOGRAF I BÅLSTA


VÄLKOMMEN TILL DIN FOTOGRAF FÖR NATURLIGA OCH AVSLAPPNADE PORTRÄTT!


Ge bort ett presentkort - kanske årets mest uppskattade present!


Att ge bort en fotografering är lite som ett kinderägg, mottagaren får för det första en rolig stund tillsammans med mig och sina nära och kära. Efter fotograferingen levereras bilderna som kan hängas upp på väggar och sparas i både fysiska och digitala album. Men det bästa är kanske ändå det som sker över tid - när ni tillsammans många år senare tittar på dessa bilder kommer glädjen över dessa åter blomma upp. Det är alltså en gåva som aldrig försvinner!


Presentkortet är giltigt 1 år från betalningsdatumet och kan antingen skickas till dig eller direkt till mottagaren - eller om du föredrar hämtas hos mig i Bålsta.


Läs mer om olika typer av fotografering genom att klicka på bilderna nedan:
Familjefotograf i Bålsta

Om mig


Jag heter Theresé Thörne, är 33 år och utgår från Bålsta utanför Stockholm. Jag har själv två barn och vet hur värdefullt det är att skapa minnen tillsammans med dem. Både av rent själviska skäl - när barnen har vuxit upp och minnena bleknat kommer fotografierna vi tar nu vara jätteviktiga för mig, men också för barnens skull. Jag vill ge dem hjälp att minnas sin barndom och alla roliga saker vi gör tillsammans!


Med lång erfarenhet av att leda och underhålla barn i olika åldrar genom min bakgrund som gymnastikledare och storasyster, kan du lita på att jag har många knep för att få dina barn att släppa loss med mig och känna sig bekväma framför kameran. Dessutom är jag otroligt snabb både med fötter och avtryckaren för att inte missa ett enda ögonblick!


Jag är så orimligt glad för att just du har hittat hit till min lilla fotovärld!

Är du redo att låta mig hjälpa dig att skapa framtida minnen och investera i ögonblick att se tillbaka på livet ut?

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

Theresé Thörne, fotograf i Bålsta

"Blir så lycklig av att se bilderna på hela min familj inklusive mig själv för en gångs skull!"

-Emelie SchönbergBeställ här

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta, Stockholm
Familjefotograf i Bålsta

Äntligen vinter!


Vintern är tro det eller ej en perfekt tid boka en fotografering med barn inblandade, solen går ner tidigare och vi kan fånga magiska bilder under den eftertraktade gyllene timmen utan att rucka allt för mycket på rutinerna - passa på att boka in er fotografering redan nu!

Läs mina bästa tips för val av kläder:


Frågor & svar

Hur går en fotografering till?

Hur tänker du kring Covid-19?

Kan jag köpa till fler bilder?

Frågor & svar

Hur går en fotografering till?

Efter att ni har bokat er fotografering bestämmer vi tillsammans lämplig plats att träffas på, jag letar ständigt efter nya vackra platser att fota vid men har såklart mina egna små smultronställen och ni kan själva välja vilken typ av miljö som passar er familj bäst - är det kanske i skogen eller på en böljande äng? Har ni egna önskemål kring val av plats försöker jag självklart tilgodose dessa.

Min ambition är alltid att göra er så bekväma som möjligt framför kameran, och oavsett om det är en par- eller en barnfotografering kommer det innebära en del bus och lek för att locka fram härliga leenden och äkta känslor. Jag guidar er till olika poseringar och hjälper till med stylingen - en fotografering är ingen enmansshow utan i allra högsta grad teamwork, vi skapar magi tillsammans!

En fotografering tar oftast mellan 30 och 60 minuter och vid en barnfotografering är det alltid de små liven som bestämmer hur länge de orkar vara med. Vid en familjefotografering passar jag gärna på att fota bara föräldrarna medan barnen leker av sig en stund.

Efter fotograferingen tar det ca 5-10 arbetsdagar innan ert galleri är färdigt för påseende. Detta levereras till er genom ett mail med en länk och därifrån väljer ni ut de foton ni vill köpa. Mer teknisk information om detta skickas tillsammans med länken.

Hur tänker du kring Covid-19?

Jag fotograferar just nu främst utomhus med ett objektiv som inte låter mig gå närmare än 1,5m, detta gör att jag automatiskt håller mig på avstånd från motiven. Vid behov ber jag er att själva justera hår eller kläder(vid barnfotograferingar är ni föräldrar ovärderlig hjälp i detta) och guidar er med gester och instruktioner för att vi ska fånga de bästa bilderna samtidigt som vi praktiserar social distansering.

Vill ni boka en fotografering inomhus bär jag munskydd, plasthandskar och även då använder jag ett fast objektiv som gör att jag håller mig på avstånd.

Handsprit finns att tillgå och vid minsta symtom hos mig eller er bokar vi självklart om fotograferingen till ett annat datum.

Kan jag köpa till fler bilder?

Det går alltid att utöka ett paket med fler bilder, mer information hittar du i min prislista och jag skickar även information om dina möjligheter för tillval tillsammans med länken till galleriet för påseende av era bilder.

Vallmovägen, Bålsta