S U M M E R S E S S I O N S

Theresé Thörne - Gravidfotograf i Bålsta

Nu under den härligaste årstiden är jag så glad att kunna erbjuda

ett fåtal lite kortare fotograferingar till ett lägre pris (spara hela 2000:-)

- missa INTE detta!

BARA 1(EN!) TID KVAR!

FÖRST TILL KVARN!


Din gravidfotografering - en investering för livet

Att få det där plusset på stickan kan vara otroligt efterlängtat, ibland oväntat, helt fantastiskt och galet läskigt - allt på samma gång. Och nu är det din tur. Du ska bli förälder, kanske är det första gången - kanske finns det syskon där hemma som längtar lika mycket. Oavsett om det är första eller tionde gången du bär ett barn i din kropp så är det utan konkurrens den häftigaste tiden i ditt liv och den är så värd att föreviga. Ta en paus från vardagen och glöm alla krämpor för en dag tillsammans med mig där allt fokus ligger på dig, din lilla skatt i magen och att skapa minnen med fantastiska bilder för er att spara livet ut!"Men, jag blir inte bra på bild!"


Jag förstår denna känsla till 100%. Jag är inte alls bekväm med att stå framför kameran och ännu mindre bekväm med att framkalla eller hänga upp foton på mig själv på väggen. Men - jag känner ett enormt värde i att föreviga minnen från mitt och min familjs liv, både för mig själv att se tillbaka på ålderns höst och för att andra familjemedlemmar att ha kvar dessa.


Målet med fotograferingen är inte bara att skapa fina bilder för er att spara för framtiden - jag vill ger dig en upplevelse att minnas tillbaka på med glädje, en stund för dig att skapa en djupare kontakt med den nya lilla människan som ni alla väntar på, och att du för en dag ska få känna dig som den gudinna du är!


Med mina många knep för att göra dig bekväm framför min kamera och enkla anvisningar guidar jag till olika naturliga poser. Tillsammans håller vi koll på busiga hårtestar och andra detaljer - en fotografering är ingen enmansshow utan i allra högsta grad teamwork, vi skapar magin tillsammans!


9 månader av längtan.


Therese Thörne, Gravidfotograf i Bålsta

"Jag gör det sen"


Vem är inte skyldig till att någon gång ha tänkt eller sagt detta och sedan blir det där man så länge tänkt att göra aldrig av? Jag är i alla fall lite av en expert på det och när det gäller just foton finns det så många tillfällen som jag ångrar att jag inte har förevigat, när min morfar gick bort för några år sedan insåg jag exempelvis att jag inte har en enda bild på oss två tillsammans sedan jag blev vuxen. Där och då lovade jag mig själv att föreviga så mycket jag kan, så ofta jag kan!


En graviditet kan kännas överväldigande och när man i mitt i det som att den aldrig kommer ta slut - men det gör den! 9 månader går otroligt snabbt och du är värd att få denna fantastiska tid förevigad med mer än gryniga mobilbilder framför en smutsig spegel.


Jag vill därför att du innan du stänger ner denna sida funderar på om det inte är värt att fylla i formuläret här nedanför, istället för att skjuta upp ännu en sak till "sen".


En livstid av kärlek.


Vad ska jag ha på mig?


Det bestämmer du så klart helt själv, men av erfarenhet så vet jag att längre klänningar, gärna med lite ärm är det som gör sig allra bäst på bild. Jag har ett flertal noga utvalda och speciellt uppsydda klänningar i olika färger och stilar för dig att välja mellan, men har du egna idéer eller plagg som du gärna vill bära? Just let me know så planerar vi tillsammans för att skapa dina drömbilder!


Utöver klänningar ingår även ett gäng accessoarer i min lånegarderob och du kan bland annat välja mellan flera coola hattar och romantiska blomster-diadem.


Theresé Thörne, Gravidfotograf i Stockholm Bålsta

Om mig


Jag heter Theresé Thörne, är 33 år och håller till i Bålsta utanför Stockholm. Jag har själv två barn som nu hunnit bli 7 och 5 år gamla, och vet precis hur spännande, nervöst, fantastiskt och skitjobbigt det kan vara att vara gravid.


Något jag innerligt ångrar idag är att jag inte förevigade mina egna graviditeter hos en fotograf. Visst har jag massor med bilder på mina kulor i alla möjliga olika spegelvinklar men jag saknar verkligen vackra bilder värda att hänga upp på väggarna här hemma tillsammans med bilderna på barnen.


Jag är så himla glad för att du har hittat hit till min lilla fotovärld! Är du redo att låta mig hjälpa dig att skapa framtida minnen och investera i ögonblick att se tillbaka på livet ut?


Kontakta mig genom formuläret nedan så svarar jag så snart jag kan!


DET HÄR INGÅR I BOKNINGSAVGIFTEN PÅ 4000:- VID EN SUMMER SESSION HOS MIG:

> Fritt val bland ett antal vackra klänningar att låna

En outfit hinner vi med under din Summer session, välj själv om du vill ha dina egna kläder eller låna någon av mina drömmiga klänningar.


> Noga utvald fotoplats

Beroende på när du bokar din fotografering så väljer jag ut en magisk plats för just dig.


> 30 minuters fotografering

En egen halvtimme bara för dig och ditt ofödda underverk, tid att fokusera och knyta an med det lilla livet.


> Mitt stöd i posering

Jag guidar dig med enkla anvisningar till naturliga och avslappnade poser.


> Personligt galleri

Fri tillgång till ett personligt onlinegalleri med ca 15 omsorgsfullt redigerade bilder att välja dina favoriter bland


> Ovärderliga minnen att spara för livet och dela med dina nära och kära

I bokningsavgiften ingår 3st redigerade, högupplösta filer redo för förstoring och framkallning samt skärmanpassade kopior, detta går självklart att utöka med fler bilder ur galleriet om ni önskar.


> Fri ombokning

detta gäller vid förhinder oavsett anledning, till exempel om du skulle må mindre bra senare i graviditeten.


Läs gärna mina villkor och missa för guds skull inte mina bästa tips inför din fotografering!


Detta passar dig som:

.. är gravid med beräknat förlossningsdatum någon gång mellan augusti och oktober eller senare med synlig mage.

.. vill ge dig själv och ditt ofödda underverk minnen att uppskatta under lång tid framöver

.. inte vill missa chansen att föreviga denna tid i livet till ett mycket förmånligt pris


Låter det som du? Fyll i formuläret nedan så kan vi skapa magi tillsammans!


BARA 1(EN!) TID KVAR!

FÖRST TILL KVARN!


Therese Thörne, Gravidfotograf i Bålsta

Frågor & svar

Hur går en fotografering till?

Hur fungerar det med ombyten?

Kan jag köpa till fler bilder?

Frågor & svar

Hur går en fotografering till?

Efter att ni har bokat er fotografering bestämmer vi tillsammans lämplig plats att träffas på, jag letar ständigt efter nya vackra platser att fota vid men har såklart mina egna små smultronställen och ni kan själva välja vilken typ av miljö som passar er familj bäst - är det kanske i skogen eller på en böljande äng? Har ni egna önskemål kring val av plats försöker jag självklart tillgodose dessa.

Min ambition är alltid att göra er så bekväma som möjligt framför kameran och det kommer innebära lika delar mys, bus och lek för att locka fram härliga leenden och äkta känslor. Jag guidar er till olika poseringar och hjälper till med stylingen - en fotografering är ingen enmansshow utan i allra högsta grad teamwork, vi skapar magi tillsammans!

Efter fotograferingen tar det ca 5-10 arbetsdagar innan ert galleri är färdigt för påseende. Detta levereras till er genom ett mail med en länk och därifrån väljer ni ut de foton ni vill köpa. Mer teknisk information om detta skickas tillsammans med länken.

Hur fungerar det med ombyten?

Jag har alltid med mig ett portabelt omklädningsrum i form av ett tält, där inne kan du ostört byta om både till mina låneklänningar eller om du har egna plagg med dig.

Kan jag köpa till fler bilder?

Det går alltid att utöka ett paket med fler bilder, mer information hittar du i min prislista och jag skickar även information om dina möjligheter för tillval tillsammans med länken till galleriet för påseende av era bilder.

Vallmovägen, Bålsta

Follow me on Instagram