Barnfotograf i Bålsta

-Theresé thörne, barnfotograf i bålsta-

Välkommen till din fotograf för naturliga och avslappnade porträtt!


Har du också 51 000 bilder på dina barn i mobilen? Kanske lite suddiga och inte särskilt lämpade för förstoring och framkallning? Jag vet precis hur det känns, och jag vill sätta stopp för den trenden här och nu!


Ge mig bara en timme tillsammans med dina barn så lovar jag att ni kommer glädjas åt dessa bilder för en lång tid framöver. Framförallt kommer de kännas otroligt värdefulla när barnen inte längre bor hemma och strösslar majskrokar, lego eller strumpor överallt(för det kommer vi också sakna då!).


Oavsett om ni vill ha fina syskonfoton eller enskilda barnporträtt så fångar jag alltid barnen mitt i buset, leken, myset eller upptäckandet. Mitt mål är inte att skapa uppställda och stela bilder utan hos mig lockar vi fram äkta känslor och genuina uttryck. Under en barnfotografering är det alltid barnen som styr och därför blir också varje fotografering helt unik och väldigt personlig!

Therese Thörne, fotograf i Bålsta

Din barnfotografering -

en investering för livet


Therese Thörne, Fotograf i Bålsta

GENUINA STUNDER.


"Jag gör det sen"


Vem är inte skyldig till att någon gång ha tänkt eller sagt detta och sedan blir det där man så länge tänkt att göra aldrig av? Jag är i alla fall lite av en expert på det och när det gäller just foton finns det så många tillfällen som jag ångrar att jag inte har förevigat, när min morfar gick bort för några år sedan insåg jag exempelvis att jag inte har en enda bild på oss två tillsammans sedan jag blev vuxen. Där och då lovade jag mig själv att föreviga så mycket jag kan, så ofta jag kan!


Jag vill därför att du innan du stänger ner denna sida funderar på om det inte är värt att fylla i formuläret här nedanför, istället för att skjuta upp ännu en sak till "sen". Då lovar jag att vi tillsammans kan skapa en minnesvärd upplevelse för dig och din familj!

Theresé Thörne, barnfotograf i Bålsta

BEVARADE ÖGONBLICK.


Therese Thörne, fotograf i Bålsta
"Hade aldrig kunnat tro att någon skulle kunna få så många fina bilder på två barn som sprang ifrån kameran!" - Emma
"Hade aldrig kunnat tro att någon skulle kunna få så många fina bilder på två barn som sprang ifrån kameran!" - Emma

Om mig


Jag heter Theresé Thörne, är 32 år och utgår från Bålsta utanför Stockholm. Jag har själv två underbara små barn och vet precis hur värdefullt det är med fina foton på dem, både enskilt och tillsammans - jag vill ju minnas varenda liten nyans av deras olika personligheter som hela tiden utvecklas!


Med lång erfarenhet av att leda och underhålla barn i olika åldrar genom min bakgrund som gymnastikledare och storasyster, kan du lita på att jag har många knep för att få dina barn att släppa loss med mig och känna sig bekväma framför kameran. Dessutom är jag otroligt snabb både med fötter och avtryckaren för att inte missa ett enda ögonblick!


Kom ihåg att det är mitt jobb att underhålla och locka barnen till de där ögonblicksbilderna som betyder mest - du ska också känna att du kan slappna av och ha kul med oss och bara finnas som en trygg punkt i bakgrunden.


Jag är så orimligt glad för att just du har hittat hit till min lilla fotovärld!

Är du redo att låta mig hjälpa dig att skapa framtida minnen och investera i ögonblick att se tillbaka på livet ut?


Kontakta mig genom formuläret nedan så svarar jag så snart jag kan!

Theresé Thörne, fotograf i Bålsta

OVÄRDERLIGA MINNEN.


Therese Thörne, Fotograf i Bålsta

Det viktigaste för mig när jag fotograferar barn är att de har roligt och känner sig bekväma i mitt sällskap. Jag vill att de ska glömma bort att vi fotar och istället gå hem med känslan att vi har haft en kul stund tillsammans. Detta innebär att jag på olika sätt leker och busar med dem, och redan innan vi ses kommer jag be er att berätta lite om barnens intressen för att snabbt kunna fånga deras uppmärksamhet. Räkna med att fotograferingen tar ca. 30 - 45 minuter, längre tid än tycker barnen inte att det är roligt och det behövs oftast inte mer tid heller - för kom ihåg att det enda som behövs för en bra bild är ett enda ögonblick!


Läs mina bästa tips för val av kläder:


Therese Thörne, fotograf i Bålsta

Det här Ingår i priset på 5000SEK när du bokar en barnfotografering:> Tips och hjälp med förberedelser inför din fotografering;

exempelvis med min expertis inom klädval och styling


> Fri ombokning

detta gäller vid förhinder oavsett anledning då jag är högst medveten om att livet med barn inte alltid går som planerat


> Kvalitetstid!

En riktigt härlig stund tillsammans, anpassad efter era önskemål


> Mitt stöd i posering och enkel guidning till naturliga uttryck


> Personligt galleri

Fri tillgång till ett personligt onlinegalleri med ca 30 omsorgsfullt

redigerade bilder att välja bland


> Fem redigerade, högupplösta filer redo för förstoring och framkallning.


> Ovärderliga minnen

- att spara för livet och dela med dina nära och kära


Läs gärna mina villkor och missa för guds skull inte mina bästa tips inför din fotografering!

Theresé Thörne, barnfotograf i Bålsta

BOKA HÄR

Therese Thörne, barnfotograf i Bålsta

Kryssa i de alternativ som passar bäst in på er!


Theresé Thörne, fotograf i Bålsta

Frågor & svar

Hur går en fotografering till?

Hur tänker du kring Covid-19?

Kan jag köpa till fler bilder?

Frågor & svar

Hur går en fotografering till?

Efter att ni har bokat er fotografering bestämmer vi tillsammans lämplig plats att träffas på, jag letar ständigt efter nya vackra platser att fota vid men har såklart mina egna små smultronställen och ni kan själva välja vilken typ av miljö som passar er familj bäst - är det kanske i skogen eller på en böljande äng? Har ni egna önskemål kring val av plats försöker jag självklart tilgodose dessa.

Min ambition är alltid att göra er så bekväma som möjligt framför kameran, och oavsett om det är en par- eller en barnfotografering kommer det innebära en del bus och lek för att locka fram härliga leenden och äkta känslor. Jag guidar er till olika poseringar och hjälper till med stylingen - en fotografering är ingen enmansshow utan i allra högsta grad teamwork, vi skapar magi tillsammans!

En fotografering tar oftast mellan 30 och 60 minuter och vid en barnfotografering är det alltid de små liven som bestämmer hur länge de orkar vara med. Vid en familjefotografering passar jag gärna på att fota bara föräldrarna medan barnen leker av sig en stund.

Efter fotograferingen tar det ca 5-10 arbetsdagar innan ert galleri är färdigt för påseende. Detta levereras till er genom ett mail med en länk och därifrån väljer ni ut de foton ni vill köpa. Mer teknisk information om detta skickas tillsammans med länken.

Hur tänker du kring Covid-19?

Jag fotograferar just nu främst utomhus med ett objektiv som inte låter mig gå närmare än 1,5m, detta gör att jag automatiskt håller mig på avstånd från motiven. Vid behov ber jag er att själva justera hår eller kläder(vid barnfotograferingar är ni föräldrar ovärderlig hjälp i detta) och guidar er med gester och instruktioner för att vi ska fånga de bästa bilderna samtidigt som vi praktiserar social distansering.

Vid minsta symtom hos mig eller er bokar vi självklart om fotograferingen till ett annat datum.

Kan jag köpa till fler bilder?

Det går alltid att utöka ett paket med fler bilder, mer information hittar du i min prislista och jag skickar även information om dina möjligheter för tillval tillsammans med länken till galleriet för påseende av era bilder.

Vallmovägen, Bålsta

Follow me on Instagram