I väntans tider..


För några veckor sedan fick vi besök av min älskade lillasyster som nu väntar sitt första barn senare i sommar, och självklart tvingade (hihi ja det var ju inget motstånd från hennes sida direkt) jag henne att ställa upp som modell i mina nya fina klänningar. Jag är helt kär i dessa tygstycken och ser så mycket fram emot att få klä många vackra bebismagar i dessa inom kort!


Dessa klänningar finns alltså att låna till din fotografering - men du får självklart ha dina egna kläder om det känns rätt för dig. Och kom även ihåg att din partner och eventuella syskon gärna får vara med under en del av fotograferingen om ni önskar det.

Gravidfotografering i Bålsta
Gravidfotograf i Bålsta
Gravidfotograf i Bålsta

Den gröna chiffongdrömmen


Ljust grön klänning som passar storlek XS-L, går även att lyfta upp ärmarna på axlarna om man är mer bekväm med det. Hellång men passar bäst på dig som är upp till 170cm lång. Alltså färgen på denna är MAGI! Den kommer göra sig så fin när som helst då den kan passa in i alla typer av miljöer.

Gravidfotograf i Bålsta
Gravidfotografering i Bålsta

Den magiska vita spetsen


Romantisk, smickrande och perfekt vid ärm. Denna klänning är ALLT - jag vill gifta mig i denna! Stretchig både i spets och under byst och passar storlek XS-XXL. Fodrad i bysten, hög slits på ena sidan och låååång - denna klänning passar oavsett hur lång du är. Ser så fram emot att få fota denna i en magisk höstmiljö senare i år!

Gravidfotograf i Bålsta
Gravidfotograf i Bålsta
Gravidfotografering i Bålsta

Bohemisk klänning i gul spets


Ofodrad, kan bäras med bara underkläder för den vågade (rekommenderas!) eller med en underklänning om det känns mer bekvämt. Fantastiskt vida ärmar och slits på båda sidor, passar storlek XS-XL. Även denna är väldigt lång och passar oavsett din längd och är magisk i solnedgångsljus!

Hur byter man om?


Detta har jag också funderat lite på, en del av er är kanske bekväma med att byta om i bilen eller bakom ett träd men nu har jag en lösning som kommer fungera för alla:

nämligen ett portabelt omklädningsrum! Så himla smidigt, ett pop-up tält som är 190cm högt och gott om plats för att kunna byta om i lugn och ro utan att råka dela mer än önskat med eventuella förbipasserande.

Gravidfotograf i Bålsta
Gravidfotografering i Bålsta
Gravidfotograf i Bålsta

Jag måste ju också passa på att visa mina nya fina diadem - de med blommor har fantastiska Löthnergården skapat,

och visst blir det häftigt att addera mitt gulddiadiem!

Vill du föreviga din gravidmage?

Klicka här för att boka!