Ge dina barn fysiska minnen i form av bilder med den viktigaste personen i deras liv

Theresé Thörne, Familjefotograf i Bålsta
Theresé Thörne, Familjefotograf i Bålsta
Theresé Thörne, Familjefotograf i Bålsta

Mamma & jag


Hur många bilder har man inte i telefonen på sina älskade avkommor? I alla möjliga vinklar, vid stora som små tillfällen och inte sällan tillsammans med den andra föräldern.. Men nu vill jag att vi sätter stopp för denna trend och ser till att du som mamma också fastnar på bild till familjealbumen och sovrumsväggen - för du är trots allt den kanske enskilt viktigaste människan i barnens liv!

Tiden då, ja den går ju så ofantligt fort. Och det märker man särskilt när man har barn omkring sig. Du hinner knappt blinka innan bodysarna är urväxta och det är dags för första dagen i skolan. Foton är så himla värdefulla för att spara de där små ögonblicken från olika perioder i våra liv - och fast jag fotar mest hela tiden så tycker jag ändå att jag saknar massor av ögonblick i våra fotoalbum.

Theresé Thörne, Familjefotograf i Bålsta
Theresé Thörne, Familjefotograf i Bålsta

En kvart räcker!


Det är faktiskt 100% sant. Allt som behövs är 15 minuter av gos, bus, lek och mys för att jag ska kunna ge dig de där värdefulla bilderna att sätta in i barnens album och spara för framtiden. Det är alltid barnen som styr och det är deras välbefinnande som hela tiden står i centrum, jag vill ha en rolig stund utan tvång och att era barn ska känna att jag är deras kompis när vi är klara!

Min utmaning till dig:


Nästa gång du umgås med en annan mamma - byt kamera/telefon en kvart och dokumentera varandras interaktioner, lek och gos med barnen åt varandra!

Theresé Thörne, Familjefotograf i Bålsta