Familjefotografering i Bålsta


Magiskt kvällsljus, blommande ängar och så en fantastiskt fin liten familj på det - kan någon bara nypa mig i armen? Tänk att jag får jobba med det jag älskar att göra allra mest! Att få skapa minnen tillsammans med er som ni kommer kunna spara hela livet, jag blir nästan lite känslosam när jag tänker på det!

Familjefotograf i Bålsta
Familjefotograf i Bålsta

Mamma/pappa och jag


Jag brukar dela upp familjefotograferingar så att ni får bilder på barnen tillsammans med bara en av föräldern, för mig som mamma vet jag hur värdefullt det är att ha bilder på sig själv tillsammans med barnen - särskilt med ett i taget.

Familjefotograf i Bålsta
Familjefotograf i Bålsta
Familjefotograf i Bålsta

Jag passar självklart även på att fota några bilder på bara barnen - när vi ändå ses!


Familjefotograf i Bålsta

Tack för att jag fick äran att hänga med er denna ljuvliga sommarkväll!

Vill du också boka en familjefotografering?


Klicka här!


Vill du också boka en familjefotografering?


Klicka här!