Men hjälp! Hur ska vi klä barnen?


Först och främst vill jag ge mina viktigaste tips:

  1. Se till att barnen är bekväma - hoppa över kliande plagg och tvinga inte på någon en klänning eller skjorta om hen inte brukar ha det eller är bekväm i det.
  2. Klä barnen efter väder, är det kallt så är det bra med flera lager och alltid ull närmast kroppen - är det tvärtom varmt så väljer vi svala och luftiga plagg.


Okej nu har vi grunden lagd, och har bara det roliga kvar! Jag har som ni kanske redan vet jobbat många år i en Lindexbutik, bland annat genom att styla skyltdockor och bygga inspirerande häng i butiken. Förutom denna erfarenhet har jag även privat ett brinnande(snudd på ohälsosamt) intresse för barnkläder. Jag vill därför i det närmaste kalla mig själv för expert på området!

Här kommer några av mina bästa tips på plagg att investera i inför den nya säsongen!


Fotograf i Bålsta

H&M baby Exclusive

Här kan man alltid hitta klassiska godbitar med vackra detaljer som checkar av många av tipsen på min lista - oavsett säsong!

Fotograf Bålsta

Lindex

Okej, jag är kanske lite partisk efter mina 10+ år på detta företag men rackarns vad Lindex har steppat upp sin design på barnavdelningen de senaste åren!

Ribbat som är en av mina absoluta favorit-strukturer går i vår att hitta i mängder av olika modeller och färger.

Fotograf Bålsta

Kappahl

Newbie i all ära men kedjans senaste satsning Minories är i det närmaste perfektion enligt mig,

så många olika matchningsmöjligheter och unika plagg med mycket karaktär i härlig naturnära färgskala - perfekt för en fotografering!

Det här var några av mina tips för våren och sommaren 2021!