-12 visade temperaturen den där januarimorgonen när solen så vacker gick upp bakom skogen. Jo men visst var det kallt - men här får ni läsa allt om mina hemligheter för att hålla värmen och fånga fina bilder även i kyla! 

Theresé Thörne, Gravidfotograf i Bålsta

Knep #1


Varm dryck! Du får själv välja mellan kaffe, te och varm choklad(själv väljer jag alltid varm choklad - så gott ju!), att njuta av när vi pausar.

Theresé Thörne, Gravidfotograf i Bålsta

Knep #2


Varma filtar - kanske mitt bästa knep? I förväg värmer jag upp en elektrisk filt som packas ner med fler filtar för att behålla värmen på både kläder och kroppar under tiden

Theresé Thörne, Gravidfotograf i Bålsta

Knep #3


Korta stunder aktiv fotografering - för att slippa frysa längre än nödvändigt så sparar vi nämnda varma filtar och jackor på så länge som möjligt medan jag guidar till rätt placering och poser. Sen stoppar vi ner allt i en vattentålig väska så att värmen stannar kvar så länge som möjligt.

Knep #4


Värmepåsar, guds gåva till kalla fotograferingar! Vi har dem i händerna, stoppar dem i skorna och fäster under kläderna på väl valda ställen - hela 8 timmar håller de värmen och det är galet vad en liten påse i en vante kan göra stor skillnad även när temperaturen inte nått under 0-strecket!

Theresé Thörne, Gravidfotograf i Bålsta

Knep #5


Lager på lager - under klänningarna ryms flera lager av värmande leggings, och väljer du en mer genomskinlig modell så har jag även beiga leggings att låna ut för att dölja eventuella mönster eller andra färger.


Theresé Thörne, Gravidfotograf i Bålsta

Knep #6


Addera ett lager stickat! En stickad tröja är såå fint att göra inte bara under vintern utan även småkyliga sommarkvällar - för att inte tala om hösten!

Jag bjuder på en liten "bakom kulisserna"-bild är också! ;)


Så - skulle du kunna tänka dig att hänga med mig på en fotografering i snön?