Ta med familjen!


När du bokar en gravidfotografering hos mig kan du alltid välja att ta med familjen på en del av fotograferingen.

Då börjar vi med att fota hela familjen i olika avslappnade konstellationer, här lägger jag mycket fokus på blivande syskon tillsammans med magen - hela tiden på ett lekfullt och mysigt sätt! Detta är verkligen något jag själv saknar från min andra graviditet, bilder på magen tillsammans med blivande storebror - och därför är det så viktigt för mig att få ge dig den gåvan nu!

Familjefotograf i Bålsta

Val av kläder


Självklart får du som är gravid låna fritt ur min garderob även till denna delen av fotograferingen. Denna gula chiffongklänning är ett perfekt alternativ då den inte är hellång och därför ger ett lite mer avslappnat intryck. Jag hjälper oavsett till med tips och smakråd gällande övriga familjemedlemmars kläder, här kommer ett litet urklipp från min stylingguide:


Att föredra:

  • Jordnära och naturliga nyanser
  • Enhetlig färgskala
  • Lager på lager
  • Textur, exempelvis stickat, denim, spets och volanger
  • Kom ihåg att även skor kommer att synas på bild, välj därför neutrala skor som passar stilen på kläderna, men om vädret tillåter rekommenderar jag att ni är barfota!


Undvik gärna:

  • Svart och kritvitt
  • Väldigt mörka nyanser
  • Skarpa kulörer
  • Plagg med stora tryck, mönster eller text - dessa har en tendens att dra fokus från personen


Ni väljer såklart helt själva vilka kläder ni vill ha på er fotografering, men neutrala kläder i liknande färgskala ger ett lugnare intryck, passar bättre in i naturmiljöer och låter din familj hamna i fokus. 

Familjefotograf i Bålsta
Gravidfotograf i Bålsta
Familjefotograf i Bålsta

Your time to shine!


Efter ca 30-45 minuter av familjefotografering brukar det vara lagom att avrunda och skicka hem familjen, du får nu gärna byta om - antingen till en av mina låneklänningar eller egna kläder om du hellre föredrar det. Nu ligger allt fokus på dig, din vackra mage och den kärlek och förväntan som ligger i luften. Jag guidar dig hela tiden med enkla anvisningar till små justeringar i posering för att fånga dina fantastiska former - mitt mål är att du ska känna dig mer bekväm och vackrare än någonsin förut under hela vår tid tillsammans!

Ellinor

""Therese fångade förväntan, glädjen & kärleken på vår familje-/gravidfotografering med bravur! Alla i familjen kände sig så avslappnade framför kameran.
Jag som gravid har aldrig känt mig så vacker och hon fångade verkligen känslan i bilderna. Hon fick vår dotter att leka & ha kul framför kameran - magiska bilder som är ett minne för livet""

Vill du också boka en gravid-

/familjefotografering?


Klicka härVill du också boka en gravid-

/familjefotografering?


Klicka här