Theresé Thörne - din fotograf för naturliga porträtt i Bålsta

Best of 2021!


Vi har skålat hejdå till 2021 och jag välkomnar det nya året med öppna armar, är så sugen på att se vad 2022 har att erbjuda både i privatlivet och fotografering. Men innan det vill jag ge er en liten sammanfattning på det gångna året och bjuda på några av mina favoriter i olika kategorier - håll i hatten för nu kör vi!


Årets photobomb:


En härlig syskonfotografering blev för en stund crashad av ett gäng ulliga får - varav en valde att kliva in i bild!

Theresé Thörne, familjefotograf i Bålsta

Årets kallaste:


-7°C visade min bil den där dagen i Åre i slutet på November - men Anna visade sig vara en riktig kämpe och med värmepåsar i händerna lyckades vi fånga magiska minnen med lillebror i magen!

Theresé Thörne, gravidfotograf i Bålsta

Årets soligaste:


En mer perfekt solnedgång hade vi aldrig kunnat planera för, den där junikvällen när Nathalie och Adam kom till mig för att föreviga magen. Jamen nu längtar jag nog kanske lite efter värme och ljumma sommarkvällar med gravidfotograferingar som denna!

Theresé Thörne, gravidfotograf i Bålsta

Årets blommigaste:


Men på tal om att längta hörrni - hand upp alla som vill göra som Elin & Gustav och timea in vårens häggblomning! Detta är ju bara så vackert att inga ord räcker till, jag säger bara boka!

Theresé Thörne, familjefotograf i Bålsta

Årets syskon-matchning:


Jag är ju som ni kanske vet svag för fina detaljer som volanger, träknappar och spets - alla dessa prickade Julia & Selma in i sina urgulliga Newbie-outfits i somras!

Theresé Thörne, familjefotograf i Bålsta

Årets gulligaste:


Denna var riktigt svår! Men lilla Henry här får ju vem som helst att smälta med det där tandlösa leendet. Med ett magiskt tålamod ställde han och hans syster upp på alla mina idéer och jag är ju svar för syskonkärlek så detta gulligull gick vinnande ur årets gullstrid!

Theresé Thörne, familjefotograf i Bålsta

Bästa rekvisitan:


Hade kunnat vinna kategorin gulligaste också men lilla Loie med sina gosedjur får istället titeln för bästa rekvisita - hur sött?!

Theresé Thörne, fotograf i Bålsta

Årets snöigaste:


I denna kategori finns det en självklar vinnare - i slutet av januari, när solen sken och snön låg kall på träden. I ett magiskt ögonblick samarbetade universum så till den milda grad att lite av snön blåste ner från ett träd i precis rätt sekund, rätt in i bild över det nyförlovade paret. Magi rakt igenom!

Theresé Thörne, bröllopsfotograf i Bålsta

Självklart är jag precis lika glad och tacksam för alla mina kunder - tusen tack för förtroendet och att ni gör det möjligt för mig att jobba med det jag brinner för!