Theresé Thörne - din fotograf för naturliga porträtt i Bålsta

Best of 2022!


Vi har skålat hejdå till 2022 och jag välkomnar det nya året med öppna armar, är så sugen på att se vad 2023 har att erbjuda både i privatlivet och fotografering. Men innan det vill jag ge er en liten sammanfattning på det gångna året och bjuda på några av mina favoriter i olika kategorier - håll i hatten för nu kör vi!


Årets kallaste:


-12°C visade termometern den där dagen i slutet på Januari - men Johanna och Jennifer visade sig vara riktiga kämpar och med värmepåsar i händerna lyckades vi fånga magiska minnen med två små sysslingar i magarna!

Theresé Thörne, Gravidfotograf i Stockholm, Bålsta

Årets soligaste:


En mer perfekt solnedgång hade vi aldrig kunnat planera för, den där lördagen i oktober när Viktoria och Carl blev man och fru - om jag längtar efter fler höstbröllop som detta? OH JA!

Theresé Thörne, Bröllopsfotograf i Stockholm, Bålsta, Åre, Båstad

Årets blommigaste:


Men på tal om att längta hörrni - hand upp alla som vill göra som Charlotte och timea in sensommarens solrosor! Detta är ju bara så vackert att inga ord räcker till, och jag håller alla tummar för fler solrosminis 2023!

Theresé Thörne, Gravidfotograf i Stockholm, Bålsta

Årets gulligaste:


Denna var riktigt svår! Men lilla Lova här får ju vem som helst att smälta med sin fantastiska mössa - som taget rakt ur en Elsa Beskow-saga. Och ser ni hur buset bara tindrar i ögonen?

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

Bästa rekvisitan:


Hade lätt kunnat vinna kategorin gulligaste också men visst kan väl två små gosiga bäbisar få räknas som rekvisita istället?

Theresé Thörne, Fotograf i Bålsta

Årets syskon-matchning:


Jag är ju som ni kanske vet svag för stickade plagg med fina detaljer som träknappar och struktur - alla dessa prickade Oliver & William in i sina urgulliga julkorts-outfits!

Theresé Thörne, fotograf Bålsta

Årets dimmigaste:


I denna kategori finns det en självklar vinnare - i mitten av november, innan den första snön föll, låg dimman tät över bygden och ramade in vackra Alina på ett sätt som vi bara kunnat drömma om!

Theresé Thörne, gravidfotograf i Bålsta

Årets chock:


När dopet blev till bröllop var det lite för mycket för brudens bästa vän - så glad att jag lyckades fånga hennes reaktion på bild!

Theresé Thörne, Bröllopsfotograf i Stockholm, Bålsta, Åre, Båstad

Självklart är jag precis lika glad och tacksam för alla mina kunder - tusen tack för förtroendet och att ni gör det möjligt för mig att jobba med det jag brinner för!